Termékek

Fix szúnyogháló

A fix szúnyogháló egy olyan masszív, többnyire alumínium keretbe fogott rovarháló, melyet szinte bármilyen típusú ablakra fel lehet szerelni annak érdekében, hogy távol tartsuk otthonunktól a különféle rovarokat és egyéb kártevőket.

A fix szúnyogháló előnyei:
  • kitűnő ár-érték arány;
  • könnyű szerelhetőség;
  • bármilyen ablakra felszerelhető;
  • maximális védelmet garantál a rovarokkal szemben;
  • mind a háló, mind a tokszerkezet masszív és ellenálló;
  • a tok színe az ablakhoz, illetve a homlokzathoz igazítható.

A fix szúnyoghálót a leghatásosabb módszernek tekintik abban az esetben, ha szeretnénk a legnagyobb nyári melegben is úgy szellőztetni otthonunkat, hogy nem kell cserébe szúnyogokkal, pókokkal, bogarakkal és egyéb ízeltlábúakkal megosztanunk a lakást. Magas hatásfokát leginkább annak köszönheti, hogy minden oldalról szinte hermetikusan elzárja a bejutási útvonalat a rovarok elől, ezáltal nemcsak a repülő, hanem az olyan, főként lábon érkező kártevőket is távol tartja, mint a katicabogár, a poloska vagy a különféle pókfélék. A fix szúnyogháló nagy előnye, hogy a legtöbb nyílászáróra nagyon könnyedén felszerelhető, főként bizonyos műanyag ablakok esetében pedig még fúrni-faragni sem kell majd a biztonságos és megfelelő rögzítéshez. Sokan választják még a fix szúnyoghálót azért, mert a mozgatható típusokhoz mérten nagyon kedvező árral rendelkezik, hovatovább maga a keret a későbbiekben akár úja felhasználható, ha esetleg a háló valamilyen okból kifolyólag megsérült volna.

Amire a fix szúnyogháló vásárlása előtt mindenképpen oda kell figyelnünk, hogy csak és kizárólag olyan nyílászáróra szerelhető fel, amelyre az átjárhatóság szempontjából nincs szükségünk. Értelemszerűen tehát ajtókra nem tehetünk fix rovarhálót, de olyan ablakokra sem, melyeknél például a párkányra helyezett virágokat nem tudjuk máshonnan meglocsolni, csak a nyílászárón keresztül. A szúnyoghálóknak ezen típusa ugyanis nem mobilizálható, és bár könnyedén le-, illetve felszerelhetők, ezt a folyamatot érdemes inkább karbantartás idejére tartalékolni. Fontos továbbá, hogy a fix szúnyoghálók méretét nagyon könnyű elrontani, éppen ezért, hogy megfelelően álljon, hogy pont körülérje a tokot, a megfelelő helyen feküdjön fel a nyílászáróra, illetve hogy el tudja látni a feladatát, érdemes szakember segítségét kérni mind a felmérés, mind a felszerelés tekintetében. Utóbbi különösen speciális ablakoknál lehet különösen indokolt, amikor a rovarháló keretrendszere nem illeszkedik tökéletesen, és kisebb módosításokra van szükség a nyílászárón, vagy a szúnyoghálón.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel