Termékek

Kültéri vászon árnyékoló

A kültéri vászon árnyékoló egy rendkívül masszív és ellenálló anyagból készült napellenző, amely ideális nagyobb nyílászárók, ajtók és ablakok, sőt teraszok és kiülők árnyékolására, hogy a legnagyobb melegben is kellemes árnyékban tölthessük el szabadidőnket, valamint élvezhessük otthonunk kényelmét.

A kültéri vászon árnyékoló előnyei:
  • otthonos megjelenés;
  • könnyed kezelhetőség;
  • kiváló fényszűrés a legnagyobb napsütésben is;
  • a masszív alumínium toknak hála tartós kialakítás;
  • választható színárnyalatok;
  • segít a lakás nyári hőszabályozásában;
  • védelmet nyújt a külső betekintés ellen;
  • akár teraszok és kiülők is árnyékolhatók vele.
  • 120 km/h-ig szélálló
  • Elérhető olyan textil kialakításban is, amin kilátni lehet (mint egy szúnyoghálón keresztül), de belátni szinte semmit sem lehet.

A kültéri vászon árnyékoló az egyre melegebb nyaraknak köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarországon is, ami nem véletlen, hiszen elérhető áron garantál kényelmet és magasabb komfortérzetet számunkra a legnagyobb kánikulákban is. Az árnyékoló nagyon jól alkalmazható bármilyen nyílászáró esetében, és nagy méretének köszönhetően akár jelentősebb területet is képes lefedni, sőt mi több hozzájárul a belső helyiségek hőszabályozásához is, hiszen nem engedi be a napsugarakat, ellenben nem garantál olyan szintű fényzárást, mint egy redőny. A kültéri vászon árnyékoló ugyanakkor egy igazán hosszú távú befektetés, lévén tartós alumínium profilja és az erős UV sugárzásnak is ellenálló szövetanyaga hosszú évekig képes ellátni a feladatát. Mivel vászna sokféle színben kapható, hovatovább külön feliratozható is, ezért a kültéri vászon árnyékoló akár reklámcélokat is elláthat, így nemcsak lakóházakon, hanem például vendéglátóhelyek számára is ajánlott. Hatékonyságuk és tartósságuk mellett a szerkezet működtetése mindezen felül rendkívül könnyed, de motorizálással gombnyomásra is mozgatható, sőt mi több, szenzorokkal kiegészítve könnyedén automatizálható.

Ha kültéri vászon árnyékolót szeretnénk vásárolni, fontos figyelembe vennünk, hogy ez a típusú árnyékoló inkább a komfortosságra, az otthonosságra törekszik, semmint arra, hogy maximális sötétséget tudjunk varázsolni vele a lakásba. Az erős textilanyagon ugyanis a fény könnyedén képes áthatolni, ellenben a kíváncsi tekintetek már nem, mint ahogyan a meleg sem, ezáltal kitűnő választás lehet mindazoknak, akik szeretnék megvédeni lakásukat a napfénytől és a rovaroktól is – lévén a kültéri vászon árnyékoló erre úgyszintén ideális. Ehhez, valamint a legmagasabb szintű hatás eléréséhez azonban lényeges, hogy a méretét tekintve a vászon tökéletesen illeszkedjen a nyílászárókhoz, ezáltal mind széltében, mind hosszában teljesen elfedje azokat, aminek érdekében szükségünk lehet egy szakszerű felmérésre egy sokat látott szakember részéről.

 

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel