Termékek

Műanyag redőny

A műanyag redőny korunk leggyakrabban alkalmazott, ezáltal pedig legnépszerűbb árnyékolója, ami alacsony ára mellett leginkább annak köszönheti töretlen sikerét, hogy tartós, kiváló fényzárást biztosít, ezen túlmenően pedig szinte bármilyen színben elérhető.

A műanyag redőny előnyei:
  • a redőnyök között a legjobb ár-érték arányt kínálja;
  • UV-védelme miatt kiváló tartósságot garantál;
  • szinte bármilyen színben, akár faerezettel is kapható;
  • 100 százalékos fényzárást képes adni tűző napsütésben is;
  • extra hőszigetelést biztosít otthonunknak télen és nyáron;
  • kisebb és nagyobb nyílászárókon egyaránt megállja a helyét;
  • könnyen működtethető;
  • szúnyoghálóval kombinálható;
  • védelmet garantál a betörőkkel szemben.

A műanyag redőnyöket alaphangon tokszerkezetük tekintetében két típusra különíthetjük el, mégpedig a vakolható- és külső tokos változatokra. A vakolható tokos műanyag redőny előnye, hogy könnyedén beépíthető a falba, ezáltal elegáns és elsőrangú megjelenést biztosít, noha emiatt kizárólag építkezéskor, felújítási munkálatok idején, vagy külső hőszigeteléskor lehet felszerelni. A külső tokos műanyag redőny ezzel szemben bármikor és bármilyen nyílászárón alkalmazható, azonban a megjelenés tekintetében gyakran a szín és a tokszerkezet is elüthet az ablaktól.

A műanyag redőnyök népszerűségének kulcsa leginkább az olcsóság, ezáltal az egyik legjobb ár-érték arányt garantáló árnyékoló, ami megfizethető, mégis tartós kialakítással rendelkezik, tökéletes fényzárást garantál – még az egyszerű, fehér típusok is –, ezen felül pedig színezhető és szinte bármilyen nyílászárón kiválóan alkalmazható. A műanyag redőny létjogosultságát növeli, hogy nemcsak árnyékolási teendőket tölthet be, hanem télen és nyáron egyaránt elősegíti otthonunk hőszigetelési tulajdonságait, egy feltolást gátló szerkezettel ellátva pedig vagyonvédelmi teendőket is elláthat. Tartósságát leginkább erős UV- védelemmel ellátott kialakításának köszönheti, ami mellett mozgó szerkezetére is az időtálló kialakítás a jellemző.

Amennyiben műanyag redőnyt szeretnénk vásárolni, kiemelkedően fontos lesz odafigyelni arra, hogy a legolcsóbb típusoktól tartsuk távol magunkat, hiszen egy lakóházon, mindennapi használat esetén azokkal csak a probléma lesz. Ha szeretnénk kiélvezni minden előnyét, akkor feltétlenül a középkategóriából válogassunk, hogy redőnyünket hosszú éveken keresztül használhassuk. Ezen felül érdemes odafigyelni olyan alapvető problematikákra is, minthogy milyen méretekkel és kialakítással rendelkezik az adott nyílászáró, amelyre felszereljük, hovatovább van-e elég helye egy redőnynek, vagy bontásra, illetve egyéb átalakításra lesz szükség hozzá. Ezen felül nagyon lényeges még felkutatni a megfelelő forgalmazót, illetve kivitelezőt, aki a legjobb áron, ámde hivatalos és teljes körű garanciával, valamint megfelelő portfólióval, illetve tapasztalattal kínálja a terméket.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel