Termékek

Pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyogháló egy praktikus és modern megoldás arra az esetre, ha ablakaink mellett ajtóinkon is szeretnénk egy mobilizálható, könnyedén mozgatható védelmet tudni a kellemetlen rovarok ellen.

A pliszé szúnyogháló előnyei:
  • tökéletes megoldás gyakran nyitogatott ajtók esetében;
  • képes teljes zárást biztosítani, ezáltal meggátolni a rovarok útját;
  • modern és stílusos megjelenésével szinte öltözteti a nyílászárókat;
  • szerelhetőség és kezelése egyaránt könnyű;
  • szinte minden ajtóval kompatibilis;
  • az alacsony küszöb miatt nem igényel akadálymentesítést;
  • tokszerkezete színeztethető, így bármilyen ablak és homlokzat árnyalatához illeszkedik.

A pliszé szúnyoghálót azért kedvelik a legtöbben, mert szinte bármilyen ajtó, akár a gyakran használt bejárati-, akár a ritkábban nyitogatott erkélyajtó is könnyedén bevédhető általa a rovarokkal szemben. Sőt mi több, a pliszé szúnyogháló egészen nagyméretű, akár 3 méter széles nyílászárókon is tökéletesen üzemel, miközben tokszerkezete annyira diszkrét, hogy például zsalugátereknél is könnyedén kialakítható, és mivel működtetése rendkívül könnyed, már-már légies, a küszöb mérete pedig elhanyagolható, ezért gyerekek és idősek egyaránt egyszerűen boldogulnak vele, nincs szükség akadálymentesítésre és a többi. Mivel az ajtók esetében a rovarvédelem a legtöbbször még mindig kőkorszaki zsanéros megoldásokkal van megoldva, a pliszé szúnyogháló rendkívül modern és praktikus látszatot kelt, már-már eleganciával képes felöltöztetni nyílászáróinkat, legyen szó akár fa, akár műanyag, akár alumínium tokszerkezetről. A pliszé szúnyogháló ugyanis bármelyik esetében könnyedén felszerelhető.

Egy pliszé szúnyogháló megvásárlása előtt rendkívül fontos figyelembe venni, hogy valóban csak olyan ajtókra szereljük fel, melyet gyakran használunk, rendszeresen hagyunk nyitva, esetleg szellőztetünk is rajta. Bár ennek a típusú rovarhálónak a szerkezete nem nagy helyigényű, azért lehetnek olyan ajtótípusok, amelyeknél nem alkalmazható, éppen ezért érdemes lehet előtte szakértő véleményét kikérni, akitől a felmérés kapcsán is érdemes segítséget igényelni, hiszen a pliszé szúnyoghálónál kiemelkedően lényeges, hogy tökéletesen illeszkedjen a tokszerkezete. Ha ugyanis túl kicsit választottunk, az gátolhat minket a működtetésben, de csökkentheti a termék hatékonyságát, ha pedig túl nagy lett, azt értelemszerűen nem lehet megfelelően beépíteni. Egy pliszé szúnyogháló akkor igazán hatékony, ha tokszerkezete pontosan illeszkedik a nyílászáróéhoz, ezáltal úgy fel lehet szerelni, hogy arról senki sem mondja meg, hogy utólag került oda.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel