Termékek

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló egy olyan kompakt szerkezet, melyet redőnnyel együtt vagy anélkül, akár utólag is fel lehet szerelni bármilyen nyílászáróra, kialakításának köszönhetően pedig bármikor könnyedén fel-, illetve lehúzható annak érdekében, hogy az ablak a szellőztetésen túl egyéb funkciókat is elláthasson.

A rolós szúnyogháló előnyei:
  • kiváló ár-érték arány;
  • mozgatható kivitelezés;
  • könnyedén megoldható vele az ablak átjárhatósága;
  • kisebb és nagyobb méretben is alkalmazható;
  • redőnnyel is kombinálható;
  • tartós kialakításával évekig jól használható;
  • tökéletes védelmet garantál otthonunknak a rovarokkal szemben;
  • tokszerkezete az ablak vagy a homlokzat színéhez igazítható.

A rolós szúnyogháló az egyik legkedveltebb megoldás abban az esetben, ha olyan nyílászáróra – főként ablakra – keresnénk rovarhálót, amelynek átjárhatósága nagyon fontos, ezáltal például csak innen tudjuk öntözni a párkányon álló virágokat. A rolós szúnyogháló legnagyobb előnye, hogy amint neve is mutatja, egy speciális rolós szerkezet által könnyedén mozgatható, ezáltal szezonban bármikor egyszerűen lehúzható és beakasztható saját-, vagy a redőny tokjába, amikor pedig szükség van az ablak szabaddá tételére, akkor ugyanolyan egyszerűen fel is tekercselhető. Használata bármilyen nyílászárón megoldott, de a méretezés miatt az esetek többségében ablakokon alkalmazzák, méghozzá éppen azért, hogy alternatívát tudjanak nyújtani a fixen rögzített rovarhálókkal szemben.

Rolós szúnyogháló vásárlása előtt feltétlenül fontos, hogy tudjuk: ez a típusú rovarháló redőnnyel kombinált formában is kapható, ezáltal amennyiben árnyékolót egyaránt szeretnénk nyílászárónkra szereltetni, érdemes lehet úgynevezett kombinált redőnyt választani, melyben a redőnypalást mellett megtalálható a rolós szúnyogháló is. Ilyen esetben a két szerkezet egymástól teljesen függetlenül működtethető, a közös ház és tokrendszer miatt viszont rengeteg pénzt takaríthatunk meg magunknak. Természetesen a rolós szúnyogháló külön tokszerkezettel és házzal is kérhető, de ennél a típusnál rendkívül fontos, hogy szakember mérje fel a nyílászárót, valamint vegyen méretet, mert nagyon oda kell figyelni arra, hogy a tokszerkezetek pontosan illeszkedjenek egymáshoz, máskülönben a szúnyogháló kicsi lesz, nem lehet megfelelően mozgatni, akadozni fog, ezáltal képtelen lesz megfelelően ellátni a feladatát. Fontos kiemelni még, hogy bár a repülő rovarok többségét a rolós szúnyogháló távol tartja otthonunktól, ellenben főként a tokszerkezet alsó részein maradhatnak rések, melyeken az olyan mászó rovarok, mint a katicák, a pókok vagy a poloskák könnyedén átjuthatnak, de megfelelő méretezés és felszerelés esetén ez a probléma is kiküszöbölhető.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel