Termékek

Szúnyogháló

A szúnyogháló egy olyan, többnyire nyílászáróinkra szerelhető, fix- vagy mozgatható kiegészítő, aminek jóvoltából távol tarthatjuk otthonunktól a különféle rovarokat, így szúnyogokat, bogarakat, pókokat és egyéb idegesítő vagy kellemetlen kártevőket.

A szúnyogháló előnyei:
  • távol tartja otthonunktól a rovarokat és az egyéb élősködőket;
  • lehetőséget biztosít a gondtalan szellőztetésre nyáron is;
  • számtalan formában és mozgatható kivitelben is elérhető;
  • a nyílászáró rendeltetéséhez, méretéhez és formájához igazítható;
  • UV-védett megoldásaival a háló éveken át tart;
  • alumínium és erős műanyag tokozásának hála masszív kialakítású.

A szúnyoghálónak többféle típusát különíthetjük el egymástól, ezáltal beszélhetünk a fixen felszerelhető változatok mellett a mozgatható változatokról, mint amilyen például a redőnyök mellett kombináltan is használható rolós szúnyogháló, vagy a rendkívül korszerűnek tekinthető, harmonikaszerűen működő pliszé szúnyogháló.

A kérdéses kiegészítők létjogosultságát egyre többször ismerik fel a lakástulajdonosok, hiszen a rendszeres enyhe telek alatt a rovarszerű kártevők annyira elszaporodtak az utóbbi években, hogy a hosszú meleg nyarakon egyenesen kibírhatatlanná teszik a nappalokat és az éjszakákat is. Éppen ezért tartják sokan nagyon fontosnak, hogy nyílászáróikra szúnyoghálót szereljenek, és így óvják meg otthonukat a különféle rovaroktól, hiszen elég nehéz a nagy meleg miatt is megfelelő minőségben pihenni, néhány szúnyog azonban még jobban megnehezítheti majd a dolgunkat. Egy jó minőségű, pontosan az adott nyílászáróhoz illesztett rovarhálóval azonban emiatt nem kell többé aggódnunk, pláne mivel kisebb és nagyobb ablakokra, sőt akár bejárati ajtókra is felszerelhetők bizonyos típusai.

Szúnyogháló vásárlása előtt mindig nagyon lényeges, hogy pontosan vegyük figyelembe nyílászáróink igényeit, méreteit és használati módjait. Egy olyan ablakra például, amelyet legfeljebb szellőztetésre használunk, teljesen felesleges rolós szúnyoghálót vásárolni, hiszen tökéletesen megteszi majd az olcsóbban beszerezhető fix rovarháló is. Természetesen abban az esetben, ha ablakainkat használni is szeretnénk – például virágokat öntöznénk –, akkor muszáj olyan mobilizálható típust feltennünk, mint amilyen a rolós szúnyogháló. Ha ajtóra szereltetnénk rovarhálót, akkor se elégedjünk már meg a kényelmetlen és körülményes zsanéros megoldásokkal, hiszen a pliszé szúnyoghálókat éppen ebből a célból álmodták meg, melyek könnyen elhúzhatók és mozgathatók, ezáltal egyszerűen átjárhatóvá tehető velük akár még egy gyakran használt bejárati ajtó is. Természetesen nagyon lényeges vásárlás előtt a lehetőségeken felül a felszerelhető szúnyogháló méreteiről is érdeklődni, de érdemes lehet odafigyelni még arra, hogy egy redőny mellé könnyedén tehető kombinált szúnyogháló is, ami lényegesen olcsóbb megoldás, mint külön felszereltetni egy rolós rovarhálót.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel